Preparation:
- Firstly peal the mushrooms and cut in fine pieces.
- In a pan put some butter and garlic. Then add the mushrooms and let them fry for 5minutes.
- In the end add salt and parsley.
- Then in the mixer put cheese and 2 tbs olive oil until you have a creamy mass.
- Put some pieces of bread in the oven for 5 minutes and then add some of the creamy mass on top. Add also the prepared mushrooms.
Bon appetite
xoxoMG
- Kerpudha te fresketa
- Djathe dhie
- 1luge gjelle gjalp
- 1 thelpi hudhere
- buke
- krip
- piper
- vaj ulliri
- majdanoz
Pergatitje;
- Ne fillim qerojme kerpudhat dhe i presim ne feta shume te holla.
- Ne nje tigan hedhim gjalpin dhe hudhren qe ti japi arome e me pas shtojme kerpudhat te cilat i leme te skuqen per 5minuta. Ne fund hedhim kripen dhe majdanozin.
- Me pas ne mikser hedhim djathin dhe 2luge vaj ulliri per tu formuar nje mase kremoze.
- I vendosim fetat e bukes ne furre per 5minuta dhe me pas i lyejme me masen kremoze te formuar nga djathi dhe ju hedhim persiper dhe kerpudhat e pergatitura.
No comments:
Post a Comment